Blogilla lisätuloja passiivisesti

Kirjoittajan kuva

Hyvin lukijoita löytävä blogi voi toimia passiivisen tulon tuojana – aihe vain pitää löytää. Aiheen lisäksi blogi tarvitsee päivitystä tasaiseen tahtiin, vähän kuin viihdeposti.fi, joka on erikoistunut viihteeseen.

Aikuisten viihde on muuttunut koko 2000-luvun

Aikuisviihde on ollut läsnä ihmisten elämässä jo pitkään, mutta 2000-luvulla sen saatavuus on muuttunut merkittävästi internetin myötä. Teknologian kehittyminen on helpottanut aikuisviihteen saavutettavuutta ja lisännyt sen käyttöä. Erilaiset verkkosivustot ja suoratoistopalvelut ovat lisänneet aikuisviihteen kulutusta ja mahdollistaneet sen nopean ja helpon saatavuuden.

Toisaalta myös sosiaalisen median, kuten Twitterin, Instagramin ja Snapchatin, myötä aikuisviihteen kuluttaminen on yleistynyt entisestään. Sosiaalisen median kautta on helppo löytää ja jakaa aikuisviihdeaiheisia sisältöjä, kuten kuvia ja videoita. Tämä on osaltaan lisännyt aikuisviihteen kulutusta ja saatavuutta.

2000-luvulla myös seksilelujen käyttö on lisääntynyt. Seksilelut ovat nykyään laajasti saatavilla erilaisissa kaupoissa ja verkkokaupoissa, ja niiden käyttö on hyväksytympää kuin aiemmin. Seksilelut ovat monelle pariskunnalle ja yksin asuvalle hyvä keino lisätä seksuaalista nautintoa ja kokeilla uusia asioita.

Yhteenvetona voidaan todeta, että aikuisviihteen kulutus on kasvanut 2000-luvulla teknologian kehittymisen ja saatavuuden parantuessa. Verkkosivustot, suoratoistopalvelut ja sosiaalinen media ovat helpottaneet aikuisviihteen kulutusta ja lisänneet sen saatavuutta. Seksilelujen käyttö on myös yleistynyt ja hyväksytympää kuin aiemmin.

Suoratoisto ja viihde

Suoratoistopalvelut ovat vallanneet viihdemarkkinat 2000-luvulla. Sen sijaan, että ihmiset ostaisivat elokuvia ja televisiosarjoja fyysisinä tuotteina, monet tilaavat nyt suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video ja Hulu, jotka tarjoavat laajan valikoiman elokuvia, tv-sarjoja ja alkuperäistuotantoja.

Suoratoistopalveluiden suosio perustuu niiden helppokäyttöisyyteen ja mukavuuteen. Käyttäjät voivat katsella sisältöä milloin tahansa ja missä tahansa laitteella, kunhan heillä on internetyhteys. He eivät enää tarvitse fyysisiä levyjä tai jopa televisiota, sillä sisältö on saatavilla lähes kaikilla mobiililaitteilla.

Lisäksi suoratoistopalvelut ovat alkaneet tuottaa omia alkuperäistuotantojaan, jotka houkuttelevat uusia käyttäjiä ja sitouttavat olemassa olevia tilaajia. Alkuperäistuotannot, kuten House of Cards ja Stranger Things, ovat nousseet suosioon ja lisänneet suoratoistopalveluiden merkitystä viihdeteollisuudessa.

Toisaalta, vaikka suoratoistopalvelut ovatkin helpottaneet sisällön kuluttamista ja lisänneet saatavuutta, ne ovat myös haastaneet perinteisiä viihdeteollisuuden toimijoita, kuten elokuvastudioita ja televisiokanavia. Perinteiset toimijat ovat joutuneet mukautumaan muuttuneeseen markkinatilanteeseen ja alkaneet tuottaa omia suoratoistopalveluita, kuten Disney+, NBC Peacock ja HBO Max.

3 kommenttia artikkeliin ”Blogilla lisätuloja passiivisesti”

Vastaa