SweepBank: Perheen taloudellisen hyvinvoinnin kärjessä

Kirjoittajan kuva

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, osana kansainvälistä ja innovatiivista Multitude fintech -konsernia, on tuonut markkinoille uudenlaisen finanssipalvelukokemuksen, joka ulottuu yli 20 maahan. Vuodesta 2021 toiminnassa ollut SweepBank on houkutellut yli 50 000 asiakasta, tarjoten heille korollisia käyttö- ja säästötilejä sekä edistyksellisen virtuaalisen Mastercard-pankki- ja luottokortin. Sweep Deals -edut ovat vain yksi esimerkki yhtiön pyrkimyksestä tarjota asiakkailleen lisäarvoa. SweepBankin toiminta perustuu tiukkoihin eettisiin arvoihin ja vastuullisuuteen, noudattaen paikallisia ja kansainvälisiä lainsäädäntöjä sekä kuluttajaviranomaisten ohjeistuksia. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

SweepBankin luottokortti: monipuolisuutta ja turvallisuutta arkeen

SweepBankin luottokortti on suunniteltu vastaamaan modernin kuluttajan tarpeisiin monipuolisesti ja turvallisesti. Korttiin sisältyvä virtuaalinen Mastercard tarjoaa jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa, ja sen hakuprosessi on helppo ja nopea. Luottorajat vaihtelevat välillä 1 000 – 8 000 €, eikä korttiin liity avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Yhteensopivuus Apple Payn ja Google Payn kanssa tuo lisäkätevyyttä maksamiseen. Lisäksi SweepBankin asiakkaille tarjotaan kilpailukykyiset korot käyttö- ja säästötiloilla sekä cashback ja ostoedut kanta-asiakasohjelmassa.

Perheen taloudenhallinta SweepBankin avulla

SweepBankin tarjoama luottokortti ja sovellus ovat erinomaisia työkaluja perheen talouden hallintaan. Sovelluksen avulla on mahdollista seurata kaikkien perheenjäsenten taloudellista aktiivisuutta, mikä auttaa perheitä tekemään tietoisia taloudellisia päätöksiä. Vanhemmat voivat hyödyntää sovellusta myös rajoittaakseen alaikäisten lasten kulutusta, opettaen heille vastuullista rahankäyttöä ja taloudellista itsehallintaa.

Kätevä hakuprosessi ja selkeät käyttöehdot

SweepBankin luottokortin hakuprosessi on suunniteltu olemaan käyttäjäystävällinen ja nopea. Hakeminen tapahtuu verkkosivuilla, ja asiakkaat saavat heti tiedon luottopäätöksestä. Hakijoiden on täytettävä peruskriteerit, kuten vähintään 20 vuoden ikä, kuukausittaiset bruttotulot vähintään 1600 euroa, ei maksuhäiriömerkintöjä ja vakituinen asuminen Suomessa. Hyväksytyn hakemuksen jälkeen asiakkaat pääsevät käsiksi luottokorttiin ja muihin pankkipalveluihin lataamalla SweepBankin sovelluksen.

Kustannustehokas ja läpinäkyvä luottokorttiratkaisu

SweepBankin luottokortti on kustannustehokas ja läpinäkyvä valinta. Esimerkiksi 1500 euron luotossa nimelliskorko on 19,9% ja todellinen vuosikorko 21,82%, mikä tarkoittaa, että 12 kuukauden maksuajalla kokonaiskustannus on 1 666,56€, sisältäen 166,56€ kuluja. Luottokortti ei sisällä piilotettuja kuukausi- tai vuosimaksuja, mutta tietyistä lisäpalveluista saattaa aiheutua lisämaksuja.

Yksi kommentti artikkeliin ”SweepBank: Perheen taloudellisen hyvinvoinnin kärjessä”

Vastaa