Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut: tarjolla on jokaiselle jotakin

Kirjoittajan kuva

By Niko

Suoratoistopalvelut ovat mullistaneet mediankulutuksen viime vuosina. Ne tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden katsoa elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja muuta viihdettä milloin ja missä tahansa. Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat laajan valikoiman sisältöä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin mieluista.

Suomalaiset suoratoistopalvelut

Suomessa on tarjolla useita kotimaisia suoratoistopalveluita. Yksi tunnetuimmista on Yle Areena, joka tarjoaa maksutta katsottavaa ohjelmaa Ylen kanavien tuotannosta. Areenassa on muun muassa uutisia, ajankohtaisohjelmia, sarjoja, elokuvia ja dokumentteja.

Toinen suosittu suomalainen suoratoistopalvelu on MTV Katsomo. Katsomossa on maksullista ja maksutonta sisältöä. Maksullisena sisältönä on muun muassa uusimpia sarjoja ja elokuvia sekä urheilua. Maksuton sisältö koostuu muun muassa vanhemmista sarjoista ja elokuvista sekä MTV:n kanavien tuotannosta.

Kolmas merkittävä suomalainen suoratoistopalvelu on Elisa Viihde. Viihteessä on sekä maksullista että maksutonta sisältöä. Maksullisena sisältönä on muun muassa uusimpia sarjoja ja elokuvia, urheilua, lastenohjelmaa ja musiikkia. Maksuton sisältö koostuu muun muassa vanhemmista sarjoista ja elokuvista sekä Elisa Viihteen kanavien tuotannosta.

Ulkomaiset suoratoistopalvelut

Suomessa on myös tarjolla useita ulkomaisia suoratoistopalveluita. Yksi tunnetuimmista on Netflix, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, sarjoja, dokumentteja ja lastenohjelmaa. Netflixin ohjelmistoon kuuluu muun muassa omia tuotantoja, kuten Stranger Things, The Crown ja Squid Game.

Toinen suosittu ulkomainen suoratoistopalvelu on HBO Max, joka tarjoaa muun muassa HBO:n omia tuotantoja, kuten Game of Thrones, The Sopranos ja Succession. HBO Maxin ohjelmistoon kuuluu myös muun muassa elokuvia, dokumentteja ja lastenohjelmaa.

Kolmas merkittävä ulkomainen suoratoistopalvelu on Disney, joka tarjoaa muun muassa Disney-, Pixar-, Marvel-, Star Wars- ja National Geographic -yhtiöiden elokuvia, sarjoja ja dokumentteja. Disney+:n ohjelmistoon kuuluu myös muun muassa omia tuotantoja, kuten The Mandalorian, Loki ja Turning Red.

Kannattaa myös tutustua SkyShowTime ja Allente suoratoistopalveluiden kattavaan sisältöön. Niistä saattaa löytyä juuri oikeaa katseltavaa juuri sinulle.

Vertailua suomalaisiin ja ulkomaisiin suoratoistopalveluihin

Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat erilaisia etuja ja haittoja. Suomalaiset palvelut ovat usein edullisempia kuin ulkomaiset palvelut. Ne tarjoavat myös usein enemmän maksutonta sisältöä. Ulkomaiset palvelut tarjoavat puolestaan usein laajemman valikoiman uusinta sisältöä.

Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut yhdessä

Moni suomalainen tilaa useita suoratoistopalveluita, jotta saa käyttöönsä mahdollisimman laajan valikoiman sisältöä. Tämä voi kuitenkin olla kallista. Yksi vaihtoehto on tilata useamman palvelun yhteistilaus. Esimerkiksi Elisa tarjoaa Elisa Viihde Viaplay -palvelun, joka sisältää Elisa Viihteen ja Viaplayn sisällön.

Johtopäätös

Suomalaiset ja ulkomaiset suoratoistopalvelut tarjoavat runsaasti viihdettä jokaiselle makuun. Eri palveluiden vertailu kannattaa, jotta löytää itselleen sopivimmat palvelut.

Vastaa